BINE AI VENIT
IN WEBSITE-UL COMPANIEI NOASTRE !
Viziteza Sectia noastra de productie.
COMPANIE     SERVICII     ASISTENTA     FOTO LUCRARI     CONTACT
INTRARE MEMBRI
Nume:
Parola:Premii si distinctii


Companie

GIGA PROD SRL este o societate dinamica cu mari perspective de dezvoltare.

S-a specializat in domeniile: confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC, tamplarie de lemn, productia de mobilier, lucrari de instalatii electrice, sanitare, incalzire centrala, hidroizolatii, arhitectura, amenajari interioare cum ar fi placari cu gips carton, zugraveli, vopsitorii, pardoseli, placaje pereti, constructii civile si industriale, televiziune prin cablu. Pentru executia acestor lucrari societatea este autorizata ISO 9001:2001.

Scopul fundamental al societatii, infiintata in anul 1991, a fost de la inceput studiul atent, aplicarea progreselor tehnologice si de management inregistrate in domeniu, buna pregatire profesionala a celor peste 100 de angajati.

La momentul infiintarii societatii, primele lucrari angajate, chiar daca de o valoare mai mica, au fost executate in termenele stabilite si de o buna calitate. Profitul obtinut a fost reinvestit in mijloace fixe si obiecte de inventar, strict necesare activitatii societatii si angajarii unor lucrari de o valoare investitionala mai mare. In acelasi timp personalul angajat al firmei a sporit, s-a diversificat pe specialitati.

Cu timpul SC GIGA PROD SRL a fost solicitata pentru executarea unor lucrari tot mai complexe si diversificate: hale industriale (Hala Camusat Bacau, hala Metroplex Galati), cladiri administrative (sedii de banci cum ar fi B.R.D-uri in orasele Braila, Galati, Ploiesti, Bacau, Valeni de Munte, Breaza, Pascani, Slobozia, Calarasi, Banc Post Tulcea, Banc Post Toplita, sedii de firme cum ar fi S.C.Prestagroind, Doris Oil, etc.), pietele Concordiei, Cezar Petrescu, Radu Negru, Vidin din Braila, locuinte, benzinarii (Peco Macin, Peco Braila), reparatii cladiri si instalatii unitati militare din Braila, Pitesti, Focsani, Barlad, confectii metalice pentru Camusat Bucuresti.

In executia acestor lucrari sociatatea a dat dovada de seriozitate, respectand atat parametri de calitate stabiliti dar si termenele de predare a lucrarilor.

Productia de structuri metalice, tamplarie de aluminiu si PVC, mobilier se desfasoara in atelierele proprii de productie. Dotarea cu echipamente si tehnologii moderne, dar mai ales optimizarea permanenta a consumurilor si productivitatii au permis societatii sa realizeze o gama variata de produse.

Departamentul de montaj este format din echipe specializate, cu experienta in lucrari de infrastructura, arhitectura, betoane, finisaje, tamplarii metalice si aluminiu, instalatii sanitare, termice, electrice si canalizari. Echipele noastre se pot deplasa oriunde in Romania si sunt dotate cu echipamente si utilaje specifice care permit realizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.

Printre activele firmei se numara o baza proprie de productie (ateliere si depozite), un magazin modern de prezentare a produselor, o cladire administrativa, terenuri, mijloace de transport, masini si unelte specifice activitatii de productie si nu in ultimul rand personalul calificat al firmei.

In viitor societatea isi propune sa ramana in topul firmelor de constructii judetene si nu numai, dorind in acelasi timp sa nu faca rabat de la calitate si seriozitate,factori care au si consacrat-o in cei 15 ani de activitate.

Incercati sa cunoasteti GIGA PROD si veti face cunostinta cu o companie de varf in domeniu,dintr-o tara a carei economie se integreaza din ce in ce mai mult economiilor lumii.

Astfel veti gasi solutii peste asteptarile dvs.in ceea ce priveste produsele si serviciile solicitate.


Cu stima,
Administrator
Terzea GheorgheEditat la data: 25.05.2006

Acasa   Companie   Servicii   Asistenta   Sectie productie   Expozitii   Foto lucrari   Contact
SC GIGA PROD SRL
Braila, 1 Decembrie 1918, Bl. F3, parter
Tel: 0239.611058, Fax: 0239.611689
Email: office@gigaprod.ro
Copyright © 2005 GIGA PROD SRL
Termeni si Conditii
Realizat Bebi Capitaneanu